maanantai 3. joulukuuta 2018

Minni Minniläinen muutti


Naapurin pieni mäyräkoira Minni taisi päästä muuttamaan ilman, että ehdin hyvästellä. Ovella kun oli jo hetken aikaa ollut toinen nimi. Tänään ilmoitustaululle oli kuitenkin ilmestynyt lappu, jossa Minnin isäntäväki kiittelee naapureita ja ilmoittaa muutosta. Myös minä haluan kiitellä Minnin perhettä, kun ovat olleet hyviä naapureita. Eniten tietysti surettaa, että en enää näe Minniä.

Muutto merkitsee aina elämänmuutosta. Nuorempana muutto merkitsi uutta mahdollisuutta. Viime vuosina olen viimeiseen saakka vastustanut muuttamista, koska se on niin stressaavaa. Lisäksi ei voi olla koskaan täysin varma, paraneeko tilanne muutamalla vai käykö juuri päinvastoin. Joskus on kuitenkin pakko lähteä, halusipa tai ei.

Toisten muutto tekee minut apeaksi. Vanhempana sitä jotenkin toivoo, että maailma pysyisi perusasennossaan. Ja niinhän vaan ei tapahdu.

Jos Minnin perhe jostain syystä sattuu lukemaan tämän, niin halusin vain ilmoittaa, että tilapäinen hoitopaikka saattaa löytyä täältä tarvittaessa jatkossakin. Voikaa hyvin ja nauttikaa alkaneesta talvesta! Minnille extrarapsutukset!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja